KONTAKT

Kontakt informacije


Srobotnik ob Kolpi 6,

1336 Kostel, Slovenija

SI84679182

MBS: 6800475000

IBAN SI56 0232 0026 1401 231 (NLB d.d.)

00385 91 404 7181

00385 51 825 125

info@rupicapra.si

GDPR

Kakšne informacije bomo zbrali?

Prejeli, zbirali in shranjevali bomo vse podatke, ki jih vnašate na naši spletni strani ali nam posredujete na kakršen koli drug način. Za merjenje in zbiranje informacij o obisku spletnih strani lahko uporabimo programska orodja, vključno s časi odziva strani, dolžino obiskov na določenih straneh, informacije o interakciji s stranmi in metode, ki se uporabljajo za brskanje stran od strani.

 

Kako zbiramo informacije?

Ko izvedete povpraševanje na naši spletni strani, kot del postopka, zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Vaši osebni podatki se bodo uporabljali zgolj za navedene razloge.

 

Zakaj zbiramo takšne osebne podatke?
Takšne neosebne in osebne podatke zberemo za naslednje namene:

  1. Zagotavljanje in upravljanje storitev;
  2. Da svojim uporabnikom zagotovimo stalno podporo, tudi tehnično;
  3. Da bi lahko obveščali naše obiskovalce in uporabnike s splošnimi ali prilagojenimi obvestili o storitvah in promocijskimi sporočili;
  4. Ustvariti zbirke statističnih podatkov in drugih neosebnih podatkov, ki jih mi ali naši poslovni partnerji lahko uporabimo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev;
  5. Za upoštevanje vseh veljavnih zakonov in predpisov.

 

Kako komuniciramo z vašimi obiskovalci spletnega mesta?

Na nas se lahko obrnete, če imate vprašanje glede vašega računa, glede odpravljanja težav in sporov, posodobitev o našem podjetju ali kako drugače potrebujete informacije glede veljavne nacionalne zakonodaje in sporazumov, ki jih morda imamo z vami. V te namene se lahko obrnemo na vas preko e-pošte, telefona, besedilnih sporočil in poštne pošte.

 

Kako lahko naši obiskovalci spletnega mesta umaknejo svoje soglasje?

Če ne želite več obdelave vaših podatkov, nam pišite na info@rupicapra.si ali nam pošljite pošto na

Rupicapra d.o.o. Srobotnik ob Kolpi 6, 1336 Kostel
Posodobitve politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe pravilnika o zasebnosti kadarkoli, zato svetujemo da pravilnik redno pregledujete.  Spremembe in pojasnila bodo začele veljati takoj ob njihovi objavi na spletni strani. Če bomo to politiko bistveno spremenili, vas bomo na tem mestu obvestili, da je bila posodobljena. S tem vas informiramo, da se zavedate katere podatke zbiramo, kako jo uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če sploh jih uporabljamo.

 

Vprašanja in vaši kontaktni podatki

Posameznik ima pravico do izbrisa. Če želite dostopati, popravljati, popravljati ali izbrisati vse osebne podatke o vas, vas vabimo, da nas kontaktirate.

 

Rezervacija


Cjenik usluga

Vaše ime (obavezno)

Vaše Prezime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaša broj mobitela (obavezno)

Broj osoba

Datum dolaska

Datum odlaska